Intensivkurs på bil, MC, moped og tilhenger

Som første og eneste trafikkskole i Stavangerregionen tilbyr vi intensivkurs for bil og MC. I tillegg har vi intensivkurs for moped og tilhenger. Finn fram kalenderen, sett av tid og kjør på. Gjennom god opplæring leder vi deg effektivt til målet. Velkommen til Din Trafikkskole!

Vi ser frem til å høre fra deg og sammen finner vi en løsning som passer deg:

post@din-trafikkskole.no
Telefon 464 22 022

 

Bil – 1 uke

Kurset inneholder 12 kjøretimer, 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs på bane og sikkerhetskurs på vei. Førerprøven kan tidligst tas i påfølgende uke etter gjennomført kurs. For å gjennomføre dette intensivkurset, krever vi at du på forhånd har øvelseskjørt mye slik at din kjøretøybehandling er automatisert.

Dette finner vi ut gjennom en kartleggingstime ved påmelding. På grunnlag av denne timen vil vi kunne si om intensivkurs er riktig for deg. Hvis ikke kan vi skreddersy et eget opplegg. Du må ha trafikalt grunnkurs, teorieksamen bør være tatt på forhånd og du må beherske norsk eller engelsk flytende. Vi kan ikke garantere at du er klar for førerprøve etter gjennomført kurs. Tilleggstimer kommer i tillegg. Bestillingsbekreftelse kommer pr. mail.

MC – 1 uke

Kurset inneholder 14 kjøretimer, 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk og sikkerhetskurs på vei. Obligatorisk teorisamling, teorieksamen og førerprøve kommer i tillegg. Førerprøve kan tidligst tas onsdag etter gjennomført kurs. Dette er avhengig av at du har bestått teorieksamen og trafikkstasjonens kapasitet.

Vi krever at du har en viss kjennskap og erfaring med tohjuls kjøretøy. Du må også ha gjennomført obligatorisk teorisamling, som du selvsagt kan ta hos oss.

Er du i tvil om dette er noe for deg kan du avtale kartleggingstime. Du må ha sertifikat på lett motorsykkel eller bil fra før. I tillegg må du beherske norsk eller engelsk flytende. Du får bekreftelse på bestilling pr. mail.

Tilhenger B96 – 1 dag

Dette er kurset for deg som har kjørt med tilhenger fra før. Kurset inneholder 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs på vei og lastesikringskurs. Totalt 7 undervisningstimer. Ved manglende erfaring kan det bli nødvendig med flere kjøretimer. Dette kommer da i tillegg. Etter gjennomført kurs får du retten til å kjøre bil og tilhenger med tillatt totalvekt på 4250 kg. Dersom du ønsker å utvide til klasse BE må du ta førerprøve.

Moped – 4 kvelder

Ta mopedkurs på fire ettermiddager. Du får sertifikatet raskt og slipper å ta fri fra skolen. Kurset starter en mandag og er ferdig torsdag samme uke. I tillegg kommer teorieksamen. Du må ha trafikalt grunnkursbevis før oppstart.

 

Vi ser frem til å høre fra deg og sammen finner vi en løsning som passer deg:

post@din-trafikkskole.no
Telefon 464 22 022

 

Ta kontakt