Førerkort på bil fra 7 dager

Lettmotorsykkel til sommeren?

Førerkort på bil fra 7 dager

Bil – fra 7 dager

Kurset blir individuelt tilpasset den enkelte kunde og koster fra kr. 19080,-. Denne prisen er et eksempel med 4 kjøretimer, 2 trinnvurderingstimer, sikkerhetskurs på bane og sikkerhetskurs på vei. Førerprøven kan tidligst tas 3 virkedager etter siste obligatoriske opplæring. For å gjennomføre dette intensivkurset, må du på forhånd ha øvelseskjørt mye slik at din kjøretøybehandling er automatisert.

Dette finner vi ut gjennom en kartleggingstime ved påmelding. På grunnlag av denne timen vil vi kunne si om intensivkurs er riktig for deg. Hvis ikke kan vi skreddersy et eget opplegg. Du må ha trafikalt grunnkurs, teorieksamen bør være tatt på forhånd og du må beherske norsk eller engelsk flytende. Vi kan ikke garantere at du er klar for førerprøve etter gjennomført kurs. Tilleggstimer kommer i tillegg. Bestillingsbekreftelse kommer pr. mail.

Påmelding

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn