Like mange tar førerkort på automat som manuell gir.

Lettmotorsykkel til sommeren?

Like mange tar førerkort på automat som manuell gir.

Ikke alle får samme opplevelse som denne fyren: 

I Januar har like mange tatt føreropplæring med automat som med manuell. Dette er en utvikling som har kommet raskt, men som er naturlig da det i dag omsettes flertall av elektriske biler i Norge. Å velge opplæring på bil med automat er også et mer miljøvenlig alternativ. Vi bruker stortsett bare hybrid og elektriske biler i denne oppløringen. Det er også et mer trafikksikkert alternativ da du ikke trenger fokusere på gir, men holde fokus på det som skjer på veien. 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn