Vil du bli trafikklærer?

Ønsker du å ta førerkort i høst? Meld deg på i dag for å sikre deg plass!

din trafikkskole tilbyr trafikklærer utdanning i samarbeid med Oslomet

Vil du bli trafikklærer?

din trafikkskole kan i samareider med OsloMet tilby trafikklærer utdanning fra våre avdelinger i Sandnes og Stavanger. Vi er den eneste godkjente praksisskole i Rogaland og den andre på vestlandet.  

Studiet er fulltidsstudie med varighet på to år og gir 120 studiepoeng. Teoriundervisning på zoom eller tilsvarende og praksis ved din trafikkskole. Uken er delt opp med to dager teori, to dager praksis og en dag selvstudie. les mer : trafikklærer - OsloMet

Er dette noe for deg så ta kontakt med praksisveileder Martin Brekke for en prat.

48200002 / martin@din-trafikkskole.no

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn