Vi tar samfunnsansvar!

Vi har intensivkurs på mc, bil og tilhenger!

Vi tar samfunnsansvar!

Det er altfor mange elever som blir sendt til førerprøve med for dårligt grunnlag. I dag er det 28% som stryker på praktisk prøve. Det vil si at nesten 1/3 av de som prøver å kjøre opp tilfredstiller ikke engang minstekravet til førerkort. Det vil da også bety at mange er nær minste grense for å ferdes i trafikken. Det er et trafikksikkerhetsproblem. Som en seriøs aktør i markedet tar vi ansvar og har både forbikjøring og kjøretentamen som obligatorisk ved vår trafikkskole. Vi har i Norge en 0 visjon, ingen drepte og skadde i trafikken. Vi vil også ha deg med på å nå visjonen!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn