Ny app gir full kontroll på opplæringen

Lettmotorsykkel til sommeren?

Ny app gir full kontroll på opplæringen

Nå ligger forholdene til rette for enda bedre kommunikasjon mellom din trafikkskole og deg som elev, med den nye appen TABS.

I appen får du som elev oversikt over kjøretimene, du kan sende meldinger til trafikklæreren og se fremgang på obligatorisk opplæring. Du kan også både bestille og betale kjøretimer i appen. En spennende funksjon i appen er at man kan registrere øvingskjøring slik at man får full kontroll på både hvor mye og hvor man har kjørt. Denne funksjonen kan og brukes i kjøretimen slik at du og ledsager kan se hvilke områder du kan jobbe i for å repetere og øve på det som ble gjort i kjøretimen.

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn