Salg- og leveringsvilkår (skolereglement)

Lettmotorsykkel til sommeren?

Salg- og leveringsvilkår (skolereglement)

din trafikkskole as har som mål å tilrettelegge undervisningen slik at veien til førerkortet blir en god opplevelse for deg med effektiv undervisning. For å nå målet er det viktig at du setter deg inn i skolens salg og leveringsvilkår.

1. Priser

Alle priser er oppgitt på vår hjemmeside (din-trafikkskole.no). Vi forbeholder oss retten til å endre prisene med 14 dager varsling. Prisendring vil bli varslet i prisliste og oppslag ved de ulike avdelinger. Trafikkopplæring er fritatt merverdiavgift

2. Time og kurs bestilling. 

Alle timer og kursbestillinger er bindende for kjøper når kjøper muntlig eller skriftelig har bekreftet avtalen og mottatt ny avtale på sms eller i tabs elev. Du kan bestille kjøretimer direkte med trafikklærer, på kontoret eller via våre hjemmesider.

3. Time og kurs avbestilling. 

Kjøretime: Kjøretimen kan avbestilles senest kl 12:00 siste vanlige virkedag før timen. Eksempel: Skal du avbestille kjøretime for en mandag må det senest skje fredag kl. 12:00                                              

Kurs: Skal du avbestille et obligatorisk kurs som har varighet mer enn 3 undervisningstimer slik som eksempelvis: trafikalt grunnkkurs, sikkerhetskurs på øvingsbane, en eller flere deler av sikkerhetskurs på vei må det skje senest 3 virkedager før avtalen. Eks. skal du svbestile et kurs på en mandag er siste mulighet onsdag kl. 12:00.                            

Ved for sen avbestilling eller ikke møtt, må avtalen betales.

4. Sykdom                                                                                             

Blir du som elev forhindret fra å møte grunnet sykdom må du umiddelbart gi beskjed til trafikklærer og gyldig legeerklæring sendes oss pr. epost: post@din-trafikkskole.no senest 48 timer etter kjøretimen eller kursstart. Legeerklæring godtas når den er datert senest dato for kjøretimen eller kurs start.                                              

Ved godkjent legeerklæring vil du som elev få tildelt en ny kjøretime eller nytt kurs uten tillegg i pris. Kjøretimen eller kurset refunderes ikke om du ikke ønsker ny kjøretimer eller kurs.

5. Uteblivelse fra kurs

På trafikale grunnkurs, lastesikringskurs, kurs i presis køretekniikk, sikkerhetskurs på bane , trafikant i mørket og førstehjelpskurs er det obligatorisk med full kurs tid. Er du som elev forsinket med mer enn 10 minutter vil du kunne bli avviskt uten refusjon av kurs avgift. Det samme gjelder for ikke møtt uten gyldig dokumentasjon på sykdom. En elev kan ikke kreve kursavgift tilbakebetalt eller unnlate å betale for nytt kurs hvis eleven uteblir fra en av undervisninsdagene på kurs som går over flere dager.

6. Uteblivelse fra obligatoriske kjøretimer

På trinnvurdering, sikkerhetskurs i trafikk (A1) og sikkerhetskurs på vei er det obligatorisk med full tid. Er eleven forsinket mer enn 10 minutter vil eleven bli avvist, men avtalen betales i sin helhet. Resterende tid av avtalen blir brukt til trafikkopplæring.

7. Betaling

Avtalen (kjøretimen, kurset eller varen) skal betales senest den dagen du har avtalen. Du kan betale via nettbank, med kort eller vips. Vi gjør oppmerksom på at ved bruk av vips vil det tilkomme et gebyr på 1,98%. Om ikke annet er avtalet med kontoret, vil opplæringen bli stanset om eleven skylder mer enn for 2 undervisningstimer.                                       

8. Pakketilbud

Pakketilbud skal betales på forhånd i sin helhet. Innbetalte pakker refundres ikke og kan ikke overdras andre. Pakken må brukes innen 1 år fra kjøpsdato. Pakkeavtale regnes som inngått når den er innbetalt.

9. Søknad om førerkort

Søknad om førerkort er elevens ansvar og må gjøres når du bestemer deg for å ta førerkort. Du må søke om nytt førerkort ellev utvidelse på: vegvesen.no/dinside.

10. Søknad om teori og førerprøve

Det er elevens ansvar å søke om tid til teoriprøve og førerprøve. Når du har fått førerprøve må du gi tilbakemelding snarest til Nina på kontoret (post@din-trafikkskole.no) Vi vil da reservere bil for førerprøve.

NB: Førerprøve må bestilles i samråd med trafikklæreren din. Vi kan ikke garantere å bli ferdig med opplæring og ledig bil på førerprøve om prøve blir bestilt uten plan med tafikklærer.                    

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn