Rapport etter kjøretime

Lettmotorsykkel til sommeren?

Rapport etter kjøretime

Vi kjenner godt til at det ikke alltid er like lett å følge med på hvor langt eleven som dere er foresatt for, eller som du betaler for er kommet i opplæringen. Hva som skjer i kjøretimene kan du av og til lure på. Det har vi gjort noe med. Vi sender rapport til foresatte eller betaler for alle våre elever under 18 år og etter avtale for de over 18 år. Rapporten får du på mail samme dag som kjøretimen er gjort. Den innheholder:

  • Hvor langt eleven er kommet i opplæringen
  • Hva vi har gjort i kjøretimen
  • Hva er målet for neste kjøretime. 
  • Tips om øvelsesområde for trening hjemme
  • Orientering om betaling og betalingsmåte.

Hos oss kan du derfor følge med på hva som skjer.

Foresatte eller den som øvelseskjører med eleven er alltid velkommen til å være med i kjøretime.

 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn