Miljø

Lettmotorsykkel til sommeren?

Miljø

Vi må redusere utslippene fra biltrafikken i Sandnes og Stavanger. Som trafikkskole er vi nødt til å bruke bil. Vi har derfor i mange år hatt fokus på redusert forbruk. Vi fikk vår første hybrid skolebil i 2011 og har i dag 3 hybrid og 2 elektriske skolebiler. Vi har som mål at alle våre automat skolebiler skal være elektriske innen 2025. Vi kan desverre ikke velge manuelt giret elektrisk bil, men alle våre biler er godkjent etter euro6. 

Velger du din trafikkskole, velger du miljø!

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn