Din trafikkskole as

Ønsker du å ta førerkort denne høsten?

Din trafikkskole as

Din Trafikkskole

Din Trafikkskole ble etablert i 2003 med kontor i Sandnes. Vi var tidlig ute med å tilby intensivkurs på bil, MC og tilhenger. Nå er vi også en av regionens få tilbydere av Teorifilm. Vi liker å fornye oss og jobber fortløpende med utvikling av nye produkter. Vi vokser stadig og har i dag avdelinger sentralt i både Stavanger, Sandnes og Hinna.
 

Holdning

Hos Din Trafikkskole skal vi virkelig se og forstå våre kunder, deres ønsker og nivå. Med god kommunikasjon og erfarne lærere skal fremdriften i undervisningen være så nøyaktig og rask som mulig, uten at det går utover grundigheten i opplæringen. Vi har et godt arbidsmilljø og drives av ekte glede over å lære bort til andre.

 

Fraværsregelen

Strengere krav om fravær på skolen krever større innsats og strammere planlegging hos oss som trafikkskole. Vårt motto er "Vi kjører når du kan" og med nøyaktig planlegging og høy fleksibilitet får vi sammen til en god opplæring som tar hensyn til skolegang og andre gjøremål. I dag er det gyldig fravær for: Sikkerhetskurs på øvingsbane, sikkerhetskurs på vei trinn 4.1.2 og 4.1.3. NB, få dokumentasjon på fraværet for å legge frem på skolen.

 

Avbestilling av avtale

Avbestilling må skje senest kl 12 siste virkedag før ordinær kjøretime/trinnvurdering. For øvrig obligatorisk opplæring senest kl 12 TRE - 3 - virkedager før avtale. NB siste virkedag før mandag er fredag kl. 12.00. Konsekvens ved for sen avbestilling se uteblivelse fra time.

NB: Blir du syk eller oppdager at du ikke kan ha kjøretimen din etter at avbestillingsfristen er utgått ta direkte kontakt med trafikklæreren din. Vi kan i mange tilfeller klare å få en annen elev inn på timen i stedet for deg. Vi vil alltid prøve så godt vi kan.

 

Uteblivelse fra avtale

Uteblivelse fra avtale eller ved for sen avbestilling senest kl 12 siste virkedag før ordinær kjøretime/trinnvurdering og senest kl 12 tre - 3 - virkedager medfører at du må betale for avtalen. UANSETT ÅRSAK FOR FRAVÆR!


Lærerne

Din Trafikkskole består av 11 engasjerte lærere. Sammen er vi en positiv gjeng som alle hjelper hverandre der det trengs for at våre kunder skal oppleve god stemning og seriøs opplæring. Se våre lærerne her.
 

Kjøretøy

God kjøreopplevelse og opplæring skjer best i gode biler. Din Trafikkskole vil fremover prioritere Volkswagen, Audi og Skoda men har i dag også flotte biler fra Tesla og BMW. Med dette brede utvalget er det lett for våre kunder å finne seg til rette i et kjøretøy som de kan være med å bestemme. 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn