Intensivkurs mc fra 9 dager

Lettmotorsykkel til sommeren?

Intensivkurs mc fra 9 dager

 MC – fra 9 dager  

Kurset inneholder 13 kjøretimer, 2 trinnvurderingstimer, sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk og sikkerhetskurs på vei. Obligatorisk teorisamling, teorieksamen og førerprøve kommer i tillegg. Førerprøve kan tidligst tas tre dager etter siste obligatoriske opplæring. Dette er avhengig av at du har bestått teorieksamen og trafikkstasjonens kapasitet.
Opplæringen er målstyrt og det kan hende du trenger mer opplæring enn det "pakken" inneholder, da kommer det i tillegg. 


Vi krever at du har en viss kjennskap med tohjuls kjøretøy. Du må også ha gjennomført obligatorisk teorisamling, som du selvsagt kan ta hos oss. Er du i tvil om dette er noe for deg kan du avtale kartleggingstime. Du må ha sertifikat på lett motorsykkel eller bil fra før. I tillegg må du beherske norsk eller engelsk flytende. Du får bekreftelse på bestilling pr. mail.

 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn