Vi fornyer syklene våre i 2022.

Lettmotorsykkel til sommeren?

Vi fornyer syklene våre i 2022.

Når du tar førerkort hos oss har vi ikke bare egen kjøregård og svært dedikerte lærere. I år fornyer vi mc stallen med helt nye Triumph Trident 660 for både A og A2.

Dette er en svært god mc med det siste av teknologi. Flere kjøreprogrammer og antispinn gir en trygg og solid følelse. Se test av sykkelen her:

Triumph

Finn et kurs som passer deg mckurs

Passer det bedre å ikke ta intensivkurs så tar du bare kontakt med Nina på 464 22022 eller mail: post@din-trafikkskole.no så legger vi en plan sammen med deg.

Ha en fin mc sommer!

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Din Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn